• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Туристсько-краєзнавчий збір-похід "Коло"

Туристсько-краєзнавчий збір-похід "Коло"

2018-06-01

/Files/images/IMG_20180602_195311.jpg

Нарешті літо! Закінчилося навчання в школах. Так хочеться втекти від метушні міста, насолодитися красою природи, провести прийємно час у колі старих та нових друзів, скуштувати їжі з вогнища, набути нових навичок та знань з туризму, отримати нові враження, змістовно і з користю відпочити.

Саме з цією метою, в перші дні літа, з 01 по 03 червня 2018 року, за підтримки партії «Відродження» (голова окружної партійної організації Дубенець Сергій Михайлович та голова Канівської районної організації Туз Тетяна Михайлівна) відбувся туристсько-краєзнавчий збір-похід «Коло» для вихованців гуртків «Юні етнографи» (керівник Ждан Ю.Г.) та «Юні скаути» (керівник Коваленко І.М.) Канівського міського центру туризму.

Під час збору-походу діти облаштовували бівак, готували страви на вогнищі, брали участь у квесті з орієнтуванням на місцевості, змагалися на туристській смузі перешкод, щодня мали можливість купатися та загорати. Кожен день приносив нові враження та відкриття.

Особливо хочеться подякувати Туз Тетяні Михайлівні, яка на рівні з керівниками гуртків, на протязі трьох днів, приймала активну участь в житті табору.

Несподіваним сюрпризом був приїзд до нас Дубенця Сергія Михайловича, який у Міжнародний День захисту дітей привітав вихованців КМЦТ та вручив подарунки.

То ж, дякуємо Сергію Михайловичу та Тетяні Михайлівні за те, що допомогли нам зробити дітям чудове свято.

Кiлькiсть переглядiв: 448

Коментарi